NETKORZO ONLINE

Business Online...

Időpontfoglaló chatbot


Időpontfoglaló chatbotunk segítségével ügyfelei könnyen és gyorsan igényelhetnek időpontot. A chatbot a kívánt szolgáltatáshoz minden fontos információra rákérdez és időpontot egyeztet az ügyféllel. Az időpont egyeztetéshez a szolgáltatás a központi naptárat használja, a lefoglalt időpontok azonnal megjelennek az előjegyzési naptárban. Az egyeztetett időpont előtt a rendszer emlékeztető üzenetet küld, melyben lehetőség van akár megerősíteni a részvételt, vagy átütemezni az időpontot.


Mi a chatbot?

Naponta több milliárd ember használ valamilyen csevegő programot. Mára a kommunikáció természetes és meghatározó csatornájává vált a Messenger, a Skype, a WhatsApp, stb. Évek óta tartó trend, hogy az okostelefonok előtt töltött idő egyre nő és mostanra megelőz minden más platformot. A telefonon használt applikációk közül pedig a csevegő és közösségi média alkalmazásokon töltenek a legtöbb időt a felhasználók.
A chatbotok képesek teljes folyamatokat kezelni a csevegő app-on belül. Vásárlások a böngészéstől a fizetésig. Szolgáltatások megrendelése az időpont foglalástól a visszajelzésig.

Semmilyen új programot nem kell telepítenie a felhasználónak. Leginkább egy sms küldéses ügyintézéshez lehet hasonlítani. Mindezt azonban ingyenesen és a szolgáltatói oldalon mindenféle emberi beavatkozás nélkül, gyorsan, pontosan tudja kezelni.

Chatbot fejlesztéssel foglalkozó weboldalunkon bűvebben olvashat a témában: